Plase insecte

Plasele de insecte pentru usi ofera linistea necesara in orice sezon fiind o solutie foarte practica.

Plasa Plisse


Plasa plisse are un sistem de constructie si actionare foarte elegant si simplu. Inchiderea se face prin plierea plasei, avand o utilizare usoara, fara pretensionare.

Aceste plase sunt create cu o rama din aluminiu si sita translucida din fibra de carbon, avand o transparenta ridicata ce ofera o vizibilitate optima dar care permite si schimbul fluent de aer intre exterior si interior.

Plasa Plisse este rezistenta la actiunile mediului si la utilizari intense.


Plasa Plisse

Plase culisante


Plasa de insecte culisanta are un sistem asemanator cu plasa Plisse insa inchiderea-deschiderea se face prin alunecarea pe un sistem de role, fara plierea plasei.

Aceste plase au o realizare solida si rezistenta, utilizand materiale de calitate care ofera o vizibilitate sporita si permite aerului sa circule intre interior si exterior.


Plase culisante

Plase mobile


Plasele mobile au o caracteristica speciala prin prezenta casetei in care se retrage sita, care ofera atat protectie cat si un aspect elegant. Acest tip de plase se pot construi si cu o caseta laterala dubla, utila pentru usile cu doua canate.

Plasele mobile sunt realizate din materiale care ofera rezistenta la utilizari intense si la actiunile mediului. Plasa asigura o vizibilitate ridicata si un schimb de aer intre interior si exterior iar magnetul din sistemul de manevrare asigura o inchidere ermetica fara probleme.


Plase mobile

Plase tip usa


Plasele tip usa sunt modelul clasic, utilizat in cele mai multe sisteme de tamplarie. Acestea sunt montate pe balamale, cu o deschidere batanta spre exterior si o manevrabilitate simpla.

Plasele au o inchidere de tip click sau cu magnet, iar la mijloc un profil de intarire care are si rol de maner. Sunt rezistente la actiunile mediului si utilizari intense, oferind vizibilitate ridicata si un schimb de aer intre interior si exterior.Plase tip usa

Montaj

Montarea produselor noastre o facem cu aceeasi grija cu care le producem. Echipa noastra de montatori este calificata si corespunde celor mai inalte exigente.Citeste mai multe