Pervazuri

Alaturi de tamplarie, pervazurile ofera un aspect unitar si placut proiectului, avand rolul de protectie al peretelui.

Pervazuri din aluminiu


Pervazurile exterioare vin in completarea estetica a ferestrei tale dar sunt si un detaliu practic. Fiind realizate din aluminiu, ofera protectie sporita impotriva elementelor naturii, prevenind infiltrarea apei in interiorul peretului sau deteriorarea zidariei.

Avand un unghi de proiectare de 15 grade, permit eficient scurgerea apei. Capacele laterale, ca elemente de inchidere, ofera protective in plus tencuielii. Pervazurile exterioare din aluminiu au o latime cuprinsa intre 110 mm si 360 mm si o grosime cuprinsa intre 1,3 mm si 2,6 mm, in functie de latimea lor.


Pervazuri din aluminiu

Pervazuri din PVC


Pervazurile interioare sunt un detaliu vizibil, care combina functionalitatea cu aspectul deosebit din locuinta ta. Un astfel de pervaz pune in valoare atat tamplaria ferestrei cat si completeaza designul interior al camerei atunci cand este ales corespunzator.

Pentru a oferi o durabilitate crescuta, pervazurile au la baza o structura speciala, protejand eficient peretele de umiditate sau socuri mecanice. Calitatea lor prezinta o garantie in timp impotriva problemelor chiar si in conditii de utilizare intesa. Se pot comanda intr-o gama variata de culori, avand latimi de la 150 mm pana la 600 mm.


Pervazuri din PVC

Montaj

Montarea produselor noastre o facem cu aceeasi grija cu care le producem. Echipa noastra de montatori este calificata si corespunde celor mai inalte exigente.Citeste mai multe